STOLOVÁNÍ S PŘEDKY

Popis

Datum
01.10.23 – 31.01.24

Délka
45 min

Cena
2300Kč

Popis kurzu:
Evropská tradice má dlouhou minulost i co se jídelních návyků týče. Podívejme se pod
pokličku Řeckým kuchařům, z čeho vařili Římané a čím si zajistili Keltové v kulinářské oblasti
nesmrtelnost. Jaké byliny se používaly? Prosté, většina je stále dostupná, ale ty kombinace! Nechte se
inspirovat tradičními přístupy k vaření, stolování a vraťte bylinky ze zahrady a okolní přírody zpět do vaší
kuchyně.

Kurzem vás provede:
Mgr. Petra Stránská Mandelíčková
Vystudovala Evropská kulturní studia na ZČU s důrazem na život předkřesťanských národů. Kultury
našich evropských předků, jejich tradice a moudrost studuje již 15let. Aktivně se zabývá evropskými
bylinami a léčitelskou tradicí. Hlavní zdroj zájmu je naše příroda a okolí našich domovů. Ne nadarmo se
říká, že když se vyskytne nějaký problém, stačí se rozhlédnout a potřebnou bylinu uvidíš.
V současné době studuje VOŠ veterinářství, aby mohla přinést byliny i do života našich čtyřnohých
mazlíčků. Žije s pětiletou dcerou, se kterou sdílí svou vášeň pro přírodu, byliny a tvoření.

Kde